Pennzoil

Pennzoil
Square Oil har været importør af Pennzoil siden 1991. Pennzoil er USA’s største producent af motorolie. Pennzoil har udviklet motorolier siden 1889 og har det som sin målsætning til enhver tid at være førende inden for motorolie teknologi. Pennzoil’s motorolier er fremstillet af de bedste komponenter sammen med højraffinerede førsteklasses baseolier for at opnå den højeste kvalitet. Produktserien er de senere år blevet reduceret. Aktuel liste med Pennzoil produkter som forhandles kan ses på forsiden under aktuelt.

Eurol

Eurol 
Eurol er en smøremiddel-producent der er aktiv i bil- og motorcykelindustrien, landbrug, entreprenør, shipping og vandsport.   Eurol er en global og uafhængig spiller i olieindustrien. Derfor er Eurol hurtig til at reagere på nye udviklingstiltag. Eurol´s olier er baseret på højkvalitets additiv teknologi i kombination med højkvalitets baseolier.

Castrol

Castrol   
Castrol er et af verdens bedst kendte og mest respekterede oliebrands. Castrol olier sikrer dig en øget køreglæde uanset om du kører personbil, motorcykel, lastbil, eller traktor. Castrols olier er udviklet i tæt samarbejde med førende bil- og motorcykelproducenter for at leve op til bestemte krav for særlige motortyper. Kendetegnene ved Castrol’s olier er forbedret driftsøkonomi, fremragende driftssikkerhed og optimal ydeevne. 

Copyrights © 2024 Viewsource.dk.